Opvoedcoach

Als Gezins- en opvoedcoach bied ik hulp en begeleiding bij alle dagelijkse opvoedsituaties. Daarbij kun je denken aan: mijn kind wil niet eten of niet slapen, mijn kind luistert niet goed, mijn kind heeft te weinig zelfvertrouwen, enz. 

Ik volg de stroom van jullie proces, denk mee en geef handvatten die aansluiten bij jouw mogelijkheden. 

Het kan ook zijn dat je met mij van gedachten wilt wisselen over jouw (opvoed)situatie. Dat kan via een Gespreksavond bij jou of mij thuis.

Ik geef ook Faalangst-reductie trainingen volgens de methode Zeker in Balans aangepast aan de behoefte van het kind.

Als je contact met mij hebt gezocht, beginnen we met een kennismakingsgesprek. Dit is kosteloos en geheel vrijblijvend en kan bij jou of bij mij plaatsvinden.

Als we op basis van dit gesprek besluiten verder te gaan, volgt een intakegesprek op basis waarvan ik een coachplan opstel waarin de hulpvraag staat beschreven, het doel van het coachingstraject en een indicatie van het aantal coachgesprekken dat ik denk nodig te hebben. 

Je betaalt voor de intake en iedere volgende bijeenkomst € 65,00.
Als ik alleen kinderen coach, reken ik € 35,00.

Het kan ook zijn dat je met mij van gedachten wilt wisselen over jouw (opvoed)situatie. Ook dat kan natuurlijk. Voor deze gesprekken hanteer ik een tarief van € 55,00. De maximale gespreksduur is 1,5 uur. 

Om te bekijken of u eventueel voor een vergoeding in aanmerking komt, kunt u het beste contact opnemen met uw verzekeringsmaatschappij. Heeft u voor uw kind een PGB dan kunt u de kosten daaruit betalen.

© jdb 2016